Kezdőlap 5 Koronavírus gyorsteszt 5 Koronavírus gyorsteszt azonnali, ingyenes házhoz szállítással

Továbbra is naponta több ezer új fertőzöttet regisztrálnak az elsősorban cseppfertőzés útján terjedő COVID-19 betegséggel hazánkban. A vírus terjedésének megakadályozása érdekében nagyon fontos a fertőzött személyek kiszűrése.

Az emberek többségénél a koronavírus (COVID-19, SARS-COV-2) enyhe vagy közepesen súlyos légúti fertőzéses tüneteket okoz, ezért gyakran összetéveszthető egy egyszerű megfázással, náthával. A gyengébb immunrendszerű, más alapbetegséggel küszködő egyéneknél azonban súlyos szövődmények alakulhatnak ki, esetenként halálos kimenetelű is lehet. Mindezekből adódóan, mindannyiunk védelme érdekében lényeges, hogy a fertőzött személyek – a tünetek súlyosságától függetlenül – azonosítva legyenek, és a vírus lappangási ideje alatt (mely akár 14 nap is lehet) otthon tartózkodjanak, ne menjenek közösségbe. A vírus további terjedésének visszaszorításában az óvintézkedések betartása mellett a rendszeres szűrések elvégzése is kulcsfontosságú szereppel bír.

Cégünk Magyarország területére ingyenes házhoz szállítással, a rendelés leadását követő napon kézbesíti a koronavírus kimutatására alkalmas gyorsteszteket, emellett külföldre is szállítunk. Egy doboz típustól függően 20-25 darab tesztet tartalmaz. Jelenleg készleten van a SARS-Cov-2 elleni IgM/IgG immunoglobulin osztályú humán antitestek vérből történő kimutatására alkalmas szerológiai gyorsteszt, melynek elvégzését követően 15 percen belül már le is olvasható az eredmény. A gyorsteszt kimutatja, hogy szervezetünk átesett-e már a koronavíruson vagy jelenleg fennáll-e a fertőzés. Emellett megrendelheti tőlünk a COVID-19 vírus kimutatására alkalmas antigén gyorstesztet is, melynek elvégzéséhez az orr- vagy szájgaratból vett minta szükséges. A gyorsteszt 15 perc alatt kimutatja, hogy jelen van-e a vírus a szervezetünkben. A gyorstesztek elvégzése és kiértékelése a mellékelt használati útmutató segítségével könnyedén kivitelezhető.