Kezdőlap 9 Termékek 9 Fertőtlenítők

Fertőtlenítők

(1 db)

1.490 Ft3.950 Ft

Színezék és illatanyagmentes higiénés és sebészeti kéz-és bőrfertőtlenítő szer. A desderman® pure fertőtlenítő hígítás nélkül alkalmazható.

(1 db)

990 Ft3.490 Ft

A Desmanol Pure alkoholos kézfertőtlenítő azonnal használható sebészeti és higiénés kézfertőtlenítésre. Színezék és illatanyag mentes.

(1 db)

2.490 Ft4.890 Ft

Az Octenisan Wash Lotion a hozzáadott válogatott hidratáló összetevőknek köszönhetően kiválóan alkalmas bőrre és nyálkahártyára egyaránt.

(100 db/csomag)

3.990 Ft

Alkoholálló felületek széles körével kompatibilis, széles hatásspektrumú felületfertőtlenítő törlőkendő, praktikus adagoló hengerben. Bőrkímélő.

(1 db)

12.990 Ft

A színező- és illatanyagmentes Antifect N Liquid egy alkohol alapú gyors felületfertőtlenítőszer nem-invazív orvostechnikai eszközökhöz és egyéb letörölhető felületekhez.

(1 db)

2.190 Ft

Mikrozid felületfertőtlenítő a nagyobb vagy nehezen elérhető felületek fertőtlenítésére. Azonnal, hígítás nélkül használható, gyors felület fertőtlenítő oldat.

(1 db)

1.690 Ft

Szappan-és lúgmentes, pH semleges fertőtlenítőszer, mely ápoló összetevőket tartalmaz. Friss illatú, bőrbarát lemosó, mely óvja a bőr savvédő rétegét.

(1 db)

1.890 Ft

Hatékony alkoholos fertőtlenítőszer, amely védelmet nyújt a baktériumokkal, gombákkal és vírusokkal szemben is. Bőrbarát készítmény.

(1 db)

2.290 Ft

Az Octenisept gél horzsolások, vágások, rovarcsípések és napégés következtében keletkezett sebek kezelésére alkalmas. Megakadályozza a fertőzést.

(1 db)

5.990 Ft

A sebek tisztítására, fertőtlenítésére szolgáló oldat. Lepedékes, szennyezett és krónikus bőrsebek tisztítására, nedvesítésére és fertőtlenítésére alkalmas.