Barion Pixel
Kezdőlap 9 Szállítási feltételek

Szállítási feltételek

Magyarország területén

 

Készleten lévő termékeinket a GLS futárszolgálat kézbesíti. Ha a megrendelés leadása hétköznap 16:00 óráig megtörténik, a csomag a következő munkanapon kerül kézbesítésre.

Fizetési lehetőségek:

Webshopunkban házhozszállítás esetén Barionos bankkártyás fizetés, előreutalás vagy utánvét lehetséges. A csomag árát a futárnál készpénzben vagy bankkártyával is fizetheti.

GLS csomagautomatába történő kézbesítés esetén Barionos bankkártyás fizetés vagy előreutalás lehetséges.

GLS CsomagPontra történő kézbesítés esetén Barionos bankkártyás fizetés vagy előreutalás lehetséges.

MPL

Szállítási költség 20.000 Ft kosár érték felett

  • Előreutalás / Barionos fizetés esetén: INGYENES
  • Utánvét esetén: INGYENES
  • Csomagolási díj: 99 Ft

Szállítási költség 20.000 Ft kosár érték alatt

  • Előreutalás / Barionos fizetés esetén: 1.599 Ft
  • Utánvét esetén: 2.199 Ft
  • GLS csomagautomatába történő szállítás: 1.299 Ft
  • GLS CsomagPontra történő szállítás: 1.299 Ft
  • Csomagolási díj: 99 Ft

FIGYELEM:

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében, az egyszer használatos gyorstesztek egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követően nem küldhetők vissza; így ezen termékekre nem vonatkozik a 14 napos visszaküldési jog. 29 §(1) A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát (fogyasztót megillető elállási jog) e) olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza.

Át nem vett csomagok:

Amennyiben mégsem szeretné a rendelt terméke(ke)t, kérjük, valamely elérhetőségünkön ezt haladéktalanul jelezze felénk a rendelési azonosító megadásával!

[email protected]

+36 30 074 7410

A rendelés átvételének megtagadása nem jelenti a megrendelés lemondását. A lemondott, azonban a futárszolgálatnak már átadott, illetve át nem vett küldemények esetén a szállítás költségével kapcsolatban cégünk kártérítésre jogosult, az okozott kárt a vásárlóra terheljük. Az eredetileg ingyenes szállítási költség az utólagos elállás, valamint a csomag át nem vétele miatt megszűnik: az oda- és visszaszállítás díja a küldemény súlya alapján kerül kiszámításra.

Megértésüket köszönjük!

 

MPL futárszolgálattal is kérheti csomagja házhoz szállítását. A szállítási idő 30 nap. A 20.000 Ft feletti ingyenes szállítási akciónk az MPL-re nem vonatkozik. Minden esetben egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal a rendelés leadása előtt! Az MPL árak az alábbi linken találhatók:

https://www.posta.hu/static/internet/download/Lapdijszabas_20240301-Hun-ONLINE.pdf

MPL