Kezdőlap 9 Termékek 9 Kötszerek

Kötszerek

ALLEVYN Heel kötszer

ALLEVYN Heel kötszer

Nehezen kötözhető sebekre

(1 db/csomag)

3.990 Ft

Ragasztószegély nélküli, háromrétegű kialakítású poliuretán habkötszer, elsődlegesen érzékeny bőrű, sérülékeny sebszélekkel rendelkező betegek részére.

Allevyn heel ag kötszer

ALLEVYN Ag Heel kötszer

Nehezen kötözhető sebekre

(1 db/csomag)

12.690 Ft

Nagy nedvszívó képességű, speciális zseb kialakítású, antimikrobiális, többrétegű poliuretán habkötszer nehezen kötözhető sebek (pl. sarok, könyök stb.) ellátására.

Allevyn Life - összetett hidrocelluláris habkötszer szilikon gél ragasztóval

ALLEVYN LIFE kötszer

Krónikus és akut sebekre

(1 db/csomag)

15.240 Ft

Az ALLEVYN LIFE összetett hidrocelluláris habkötszer a többrétegű szilikonos kötszerek új generációja speciális kialakítással. Vízálló.

(1 db/csomag)

1.350 Ft6.500 Ft

Puha, vékony hordozóanyagának köszönhetően könnyen hajtható, alakítható és szorosan érintkezik a sebalappal. Nem tapad a sebbe, fájdalommentes a kötéscsere.

(1 db/csomag)

80 Ft410 Ft

Öntapadó kötszer puha flísz anyagból, sebbe nem ragadó sebpárnával, amely teljesen magában tartja a sebből szivárgó váladékokat. 

(20 db/doboz)

1.150 Ft

A kötszer vízhatlan sebfedést biztosít és hatékony védelmet nyújt a baktériumokkal szemben diszkrét, átlátszó hordozóanyagának köszönhetően.

(1 db/csomag)

520 Ft

Vízálló, öntapadó, átlátszó filmkötszer nedvszívó sebpárnával. Bőrbarát ragasztóanyagának köszönhetően megfelelően tapad, diszkrét és kényelmes.

(1 db/csomag)

250 Ft

A kötszer optimális páraáteresztő képességének köszönhetően szárazon tartja a bőrfelszínt és megakadályozza a patogénflóra szaporodását a bőr felszínén.

(1 db/doboz)

1.125 Ft4.490 Ft

Hypoallergén rögzítőflísz. Különösen lágy és alakítható, keresztirányban nyújtható, vágható. Különlegesen jó a levegő- és vízpára-áteresztő képessége, nem irritálja a bőrt.

(1 db/doboz)

1.490 Ft

Lég-és páraáteresztő ragtapasz, mely vízálló, így biztos tapadást biztosít. Könnyen eltávolítható, latexmentes termék, mely a röntgensugarakat is átengedi.

Omnistrip sebzáró

Omnistrip sebzáró

Több méretben

(1 db/csomag)

165 Ft320 Ft

Hypoallergén sebzáró csík poliakrilát ragasztóval rétegzett, testszínű, nem szőtt anyagból, poliészterrel megerősítve és lekerekített végekkel. 

OPSITE Flexifix

OPSITE Flexifix

10cm x 10m

(1 db/doboz)

12.700 Ft

Az OPSITE Flexifix sebfedő kötszer egy rögzítésére alkalmas átlátszó és baktériumzáró kötszer. Vízálló, páraáteresztő és baktériumzáró. Meggátolja a seb szennyeződését.

(1 db/csomag)

190 Ft850 Ft

Vízálló filmkötszer enyhén tapadó párnával ellátva. A steril OPSITE Post Op szellőző sebtapasz ellenáll a baktériumokkal szemben és nedvességálló.

(1 db/csomag)

890 Ft2.290 Ft

Az OPSITE POST-OP VISIBLE átlátszó sebtapasz, szigetkötszer, filmkötszer egyedi méhsejtszerű hab sebpárnából és egy átlátszó védőfilm rétegből áll.