Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kisállat Gyorstesztek a Carbon Medical Webáruházban

A legújabb, akár otthon is elvégezhető kisállat gyorstesztek jelentősen megkönnyítik házi kedvenceink egészségének nyomon követését. A PetUse gyorstesztek lehetővé teszik a tulajdonosok számára, hogy gyorsan és hatékonyan szűrjék ki az állatok körében leggyakrabban előforduló betegségeket és parazitákat, mint például a szopornyica, macskanátha, veszettség, parvovírus, valamint a vékonybél-parazita.

Szopornyica

A szopornyica (distemper) egy súlyos és gyakran halálos vírusos betegség, amely elsősorban a kutyákat, de ritkábban a macskákat is érinti. Az otthoni szopornyica gyorsteszt székletminta alapján működik, és néhány percen belül eredményt mutat. A teszt a szopornyica vírus antigént mutatja ki, mely segít a korai diagnózisban, ami kritikus a hatékony kezelés szempontjából.

Parvovírus

A kutyák parvovírusa (CPV) egy másik súlyos vírusos fertőzés, amely főként a kölyökkutyákat érinti, és gyors lefolyású, intenzív tünetekkel jár. A parvovírus gyorsteszt székletmintából mutatja ki a vírus antigénjét. A teszt rendkívül érzékeny, és rövid időn belül eredményt szolgáltat, lehetővé téve a gyors beavatkozást és az állatorvos felkeresését.

Vékonybél-Parazita

A vékonybélben élő paraziták, mint például a Giardia és a különböző férgek, gyakran okoznak emésztési problémákat és egyéb egészségügyi gondokat a háziállatoknál. A vékonybél-parazita gyorsteszt székletminta elemzésével működik, és lehetővé teszi a gazdik számára, hogy azonosítsák a fertőzést okozó parazitát. A teszt gyorsan elvégezhető, és pontos eredményt ad, ami hozzájárul a megfelelő kezelés kiválasztásához.

Az otthon is elvégezhető kisállat gyorstesztek előnyei

  • Gyorsaság: a tesztek néhány percen belül eredményt mutatnak.
  • Költséghatékonyság: az állatorvosi látogatások számát csökkenthetik.
  • Kényelmes használat: a teszteket otthon, stresszmentes környezetben lehet elvégezni.

Az otthoni tesztek elvégzése előtt fontos, hogy a gazdák alaposan olvassák el a használati utasítást, és ha bármilyen bizonytalanság merül fel az eredményekkel kapcsolatban, azonnal forduljanak állatorvoshoz.

Összességében, az otthon elvégezhető kisállat gyorstesztek hasznos eszközt jelentenek a háziállatok egészségének megőrzésében és a korai diagnózisban, ami lehetővé teszi az azonnali és hatékony kezelés