Barion Pixel
Kezdőlap 9 Termék 9 Koronavírus COVID-19 antigén teszt otthoni felhasználásra (1 db/doboz) – Guangdong WESAIL

Koronavírus COVID-19 Antigén teszt otthoni felhasználásra (1 db/doboz)

Otthoni koronavírus antigén gyorsteszt WESAIL Carbon Medical

Termékünk nincs készleten.

• A 16 óráig leadott rendeléseket másnapra szállítjuk munkanapokon!

• Az ár 5% Áfát tartalmaz.

Szuper ár: 1.490 Ft/db

Elfogyott

500 db feletti rendelés esetén kérjen egyedi árajánlatot.

Elfogyott

A Carbon Web Kft. a hatályos jogszabályok értelmében az önellenőrzésre szolgáló IVD tesztet magánszemélyek számára online a 7/2004. (XI. 23.) EüM rendeletben foglaltak szerint értékesítheti, és a megrendelést követően csomagkiszállítással házhoz szállíttathatja. Felhívjuk figyelmét, hogy a megrendelés leadásával Ön lemond az önellenőrzésre szolgáló teszt használatával kapcsolatos szakmai információ biztosításához fűződő jogáról. A teszt szabályos elvégzéséhez részletes magyar nyelvű használati útmutatót mellékelünk, melyet a teszt dobozában, illetve weboldalunkon talál meg.

COVID-19 antigén otthoni felhasználású teszt termék leírás

A koronavírus omikron variánst is kimutató tesztkészlet (letölthető gyártói igazolás). A WESAIL koronavírus COVID-19 antigén gyorsteszt készlet a SARS-CoV-2 fehérje (antigén) önellenőrzésére szolgál. Az otthoni felhasználásra engedélyezett antigén gyorsteszt az aktuális fertőzést mutatja ki 15 perc alatt külső orrüregi tamponmintából (2-3 cm). Olyan személyeknek érdemes elvégezniük az antigén tesztet, akiknél a tünetek megjelenését követő első hét (7) napon belül felmerül a COVID-19 gyanúja. A 18 év alattiak a mintavételt és a vizsgálatot szüleik vagy gondviselőik jelenlétében végezzék el.

Specifikáció

Termék neve: COVID-19 Antigén gyorsteszt otthoni felhasználásra
Minta: külső orrüregi kenet (2-3 cm)
Kiszerelés: 1 db/doboz
Forma: kazettás teszt
Gyártó: Guangdong Wesail Biotech Co., Ltd.
Felhasználhatóság lejáratának dátuma: 2023.04.02.

Engedélyek:
Ügyiratszám: OGYÉI/45528-6/2022
Nyilvántartási szám: HU/CA01/45528/22

Hatósági Bizonyítvány

Használati útmutató

A COVID-19 antigén teszt készlet tartalma

  • 1 db tesztkazetta
  • 1 db pufferoldat keverőtégelyben
  • 1 db steril mintagyűjtő tamponpálca
  • 1 db csepegtető védősapkával
  • 1 db hulladékgyűjtő tasak
  • 1 db magyar nyelvű használati utasítás
  • 1 db gyors használati útmutató
Wesail covid-19 antigén gyorsteszt otthoni felhasználásra Carbon Medical

Antigén teszt vizsgálati elve

A COVID-19 Antigén tesztkészlet a kolloid arany laterális (hosszanti) áramlású immunvizsgálat elvén alapszik, amely az immunszendvics vizsgálati módszer segítségével detektálja a mintában a SARS-CoV-2 nukleokapszid fehérje meglétét külső orrüregből vett tamponpálcás mintából, akiknél a tünetek megjelenését követő első hét (7) napon belül felmerül a COVID-19 gyanúja.

Amikor a mintát a tesztelőnyílásba cseppentik, a mintában lévő nukleokapszid fehérje reakcióba lép az arannyal vegyített antitesttel; immunkomplexumot képez vele, amely ráfolyik a nitrocellulóz membránra. Amint az immunkomplexum eléri a vizsgálati sávot, reakcióba lép a COVID-19 antitesttel, amellyel a nitrocellulóz membránt előzetesen bevonták, és a tesztsávon színes csíkot jelenít meg, ami a pozitív eredményt jelzi.

Függetlenül attól, hogy a minta tartalmaz-e nukleokapszid fehérjét vagy sem, az arannyal bevont minőségellenőrző antigén reakcióba fog lépni az antitesttel bevont sávval a C-jelnél, és egy színes csík fog megjelenni.

Mintavétel menete a koronavírus antigén teszthez

Mintavétel külső orrüregből

1. Vegyen ki egy mintavevő tampont a tasakból.

2. Óvatosan helyezze be a tampont az egyik orrlyukába kb. 2-3 cm mélyre.

3. Lassan dörzsölje a tampont az orrüreg falához ötször. Tegye meg ugyanezt a másik orrlyukban is ugyanezzel a tamponnal, hogy mindkét orrüregből kellő mennyiségű minta kerüljön rá.

4. Lassan húzza ki a mintavevő tampont az orrlyukból. Javasoljuk, hogy mintavétel közben tartsa vissza a lélegzetét.

Koronavírus Ag antigén gyorsteszt mintavétel orrlyukból

A koronavírus antigén gyorsteszt elvégzésének menete

Tesztelés előtt kérjük, olvassa el figyelmesen a Használati útmutatót és mosson kezet vagy fertőtlenítse le.

1. Szúrja át a pufferoldatot tartalmazó tégely fóliáját a csepegtető hegyével.
2. Húzza ki a csepegtetőt a tégelyből, és helyezze a munkaasztalra úgy, hogy a védősapka lefelé nézzen. A szennyeződés elkerülése érdekében ügyeljen arra, hogy ne érintse meg a csepegtető hegyét. Tegye a tamponpálcát a pufferoldatot tartalmazó tégelybe. Szorítsa rá a tégely falát a tamponra, és forgassa meg benne ötszöt a tamponpálcát.
3. Folyamatosan szorítsa rá a tamponra a tégely falát, miközben kiveszi a tamponpálcát. Igyekezzen, hogy a tamponpálcából az összes folyadékot kipréselje.
4. Tegye a csepegtetőt védősapkával felfelé a tégelyre. Keverje össze a tégelyben lévő mintát úgy, hogy tízszer óvatosan megrázza. Hagyja állni 1 percig.
5. Vegye le a védősapkát. Csepegtetőheggyel lefelé nyomja össze kissé a tégely falát úgy, hogy abból három csepp a tesztkazetta mintagyűjtő (kisebbik) nyílásába kerüljön, majd hagyja állni 15 percig.
6. Ezután azonnal olvassa le a teszteredményt. Az eredmény 30 perc elteltével már érvénytelennek minősül.
Wesail antigén self test teszteljárás

WESAIL Covid-19 antigén teszt eredmények értelmezése

Koronavírus gyorsteszt pozitív

Pozitív

Két különálló piros csík jelenik meg. Az egyik csík a kontrollterületen (C), a másik csík a tesztterületen (T) jelenik meg, ami az aktuális koronavírus fertőzésre utal.

Koronavírus gyorsteszt negatív

Negatív

Egy piros csík jelenik meg a kontrollterületen (C). Nem jelenik meg piros csík a tesztterületen (T). Az eredmény negatív.

Koronavírus gyorsteszt érvénytelen

Nem értékelhető

A kontroll sáv helyén (C) nem látszik színes csík. Előfordulhat, hogy a tesztelési eljárást nem tar tották be, vagy a kazetta megsérült. Javasoljuk a minta újbóli tesztelését.

Covid-19 antigén gyorsteszt teljesítménye

WESAIL otthoni felhasználású covid-19 antigén gyorsteszt teljesítmény