RÓLUNK

Bemutatkozás

A Carbon Medical egy gyorsan fejlődő innovatív orvosdiagnosztikai eszközöket forgalmazó vállalkozás. Jelenleg legfontosabb célkitűzésünk a koronavírus diagnosztizálásában alkalmazható IVD gyorstesztek elterjesztése Magyarországon, amit a legmagasabb minőség mellett a lehető legalacsonyabb áron szeretnénk elérni.

Munkánk eredményeként ma már koronavírus antigén gyorstesztünket mindössze bruttó 1.790 Ft-os darab áron megvásárolhatják Ügyfeleink. Az általunk forgalmazott Hightop BioTech antigén teszt pontossága 98.8%-os, ami rendkívül magas minőségről árulkodik, így magabiztosan ajánljuk minden kedves Ügyfelünk számára. Rendelje meg még ma koronavírus tesztjeink egyikét, és mi egy napos határidővel kiszállítjuk!

Carbon Medical

OSZLOPOS TAGJAINK

Csapatunk

Szatmári Tibor

Szatmári Tibor

CEO

A cég ügyvezetőjeként minden erőmmel azon dolgozom, hogy az egészségügyi üzletágunk a lehető legtöbb polgártársunk életét megkönnyítse.

Szatmári Laura

Szatmári Laura

Üzletágvezető

Egészségügyi ágazatunk vezetőjeként felelős vagyok a különböző munkafolyamatok hatékony megszervezéséért és gördülékeny lebonyolításáért.

Vágréti Eliza

Vágréti Eliza

Marketing manager

Marketing menedzserként a legfontosabb feladatom összetett marketing szemlélettel és munkákkal segíteni üzletágunk működését.