Barion Pixel

Carbon Medical Bemutatkozás

A SEGÍTSÉG KÖZELEBB VAN ÖNHÖZ, MINT GONDOLNÁ.

A Carbon Medical egy gyorsan fejlődő innovatív orvosdiagnosztikai eszközöket forgalmazó vállalkozás. Jelenlegi legfontosabb célkitűzésünk, hogy a legújabb technológiákat felhasználva könnyen hozzáférhetővé tegyük az egészségügyi gyorsteszteket mind a magánszemélyek, mind az egészségügyi szakemberek számára Magyarországon, amit a legmagasabb minőség mellett a lehető legalacsonyabb áron törekszünk elérni. Nagy hangsúlyt fektetünk a megelőzésre és a korai kórmeghatározásra, melyet folyamatosan bővülő egészségügyi termékportfóliónk biztosít.

Termékeink között megtalálhatók az otthoni terhességi tesztek, otthoni és professzionális koronavírus tesztek, allergia tesztek, szexuális betegségekkel kapcsolatos gyorstesztek, fertőtlenítőszerek, gumikesztyűk, maszkok, kötszerek és sok más hasznos eszköz. Bízunk benne, hogy termékeink segítségével hozzájárulhatunk az emberek egészségének megőrzéséhez és életminőségének javításához.

Rendeljen webáruházunkból hétköznapokon 16:00 óráig, és mi egy munkanapos határidővel házhoz szállítjuk csomagját!

Csapatunk

Tibi

Szatmári Tibor

CEO

A cég ügyvezetőjeként minden erőmmel azon dolgozom, hogy az egészségügyi üzletágunk a lehető legtöbb polgártársunk életét megkönnyítse.

Rólunk-kép-Laura

Szatmári Laura

Üzletágvezető

Egészségügyi ágazatunk vezetőjeként felelős vagyok a különböző munkafolyamatok hatékony megszervezéséért és gördülékeny lebonyolításáért.

Liza

Vágréti Eliza

Marketing menedzser

Marketing menedzserként a legfontosabb feladatom összetett online marketing szemlélettel és munkákkal segíteni üzletágunk működését.

Melis Mónika

Melis Mónika

Sales menedzser

Sales menedzserként a legfontosabb feladatom az értékesítési folyamatok elvégzése a vállalat sikeres működése érdekében.

Gábor Kinga

Gábor Kinga

Irodai asszisztens

Irodai asszisztensként az adminisztratív feladatok ellátásáért és a munkatársak, valamint a vásárlók támogatásáért felelek.