Carbon Medical Bemutatkozás

A Carbon Medical egy gyorsan fejlődő innovatív orvosdiagnosztikai eszközöket forgalmazó vállalkozás. Jelenleg legfontosabb célkitűzésünk a koronavírus diagnosztizálásában alkalmazható IVD gyorstesztek elterjesztése Magyarországon, amit a legmagasabb minőség mellett a lehető legalacsonyabb áron szeretnénk elérni.

Munkánk eredményeként ma már koronavírus antitest gyorstesztünket mindössze bruttó 1.590 Ft-os darab áron megvásárolhatják Ügyfeleink. Az általunk forgalmazott Hightop BioTech antigén teszt pontossága 98.8%-os, ami rendkívül magas minőségről árulkodik, így magabiztosan ajánljuk minden kedves Ügyfelünk számára. Rendelje meg még ma koronavírus tesztjeink egyikét, és mi egy napos határidővel kiszállítjuk!

Csapatunk

Tibi

Szatmári Tibor

CEO

A cég ügyvezetőjeként minden erőmmel azon dolgozom, hogy az egészségügyi üzletágunk a lehető legtöbb polgártársunk életét megkönnyítse.

Rólunk-kép-Laura

Szatmári Laura

Üzletágvezető

Egészségügyi ágazatunk vezetőjeként felelős vagyok a különböző munkafolyamatok hatékony megszervezéséért és gördülékeny lebonyolításáért.

Liza

Vágréti Eliza

Marketing director

Marketing directorként a legfontosabb feladatom összetett marketing szemlélettel és munkákkal segíteni üzletágunk működését.

Melis Mónika

Melis Mónika

Menedzser-asszisztens

Menedzser-asszisztensként a legfontosabb feladatom a vezetők munkájának támogatása a vállalat sikeres működése érdekében.

Jancsika Ákos

Jancsika Ákos

Logisztikai menedzser

Logisztikai menedzserként részt veszek a csomagok összeállításában, a raktár kabantartásában és a szállítás folyamatainak lebonyolításában.

Gábor Kinga

Gábor Kinga

Irodai asszisztens

Irodai asszisztensként az adminisztratív feladatok ellátásáért és a munkatársak, valamint a vásárlók támogatásáért felelek.

Tibi

Petőfalvi-Jenei Nikolett

Vevőszolgálati asszisztens

Ügyfélszolgálati asszisztensként a vásárlóknak nyújtok segítséget telefonon, chaten és e-mailben egyaránt.