Kezdőlap 9 Koronavírus gyorsteszt 9 Miért válassza a Hightop Biotech gyorsteszteket?

A COVID-19 megjelenése óta egyre több gyógyszereket és diagnosztikai termékeket gyártó vállalat kezdett el az új típusú koronavírus kimutatására alkalmas teszteket kifejleszteni. A vizsgálati módszerek hasonlóak, azonban a tesztek megbízhatósága, érzékenysége, illetve minősége eltéréseket mutat. Cégünk a nagy tapasztalattal rendelkező, szakmailag elhivatott Hightop Biotech vállalat termékeit forgalmazza.

A Hightop Biotech vállalatról

A Hightop Biotech számos diagnosztikai terméket, elemző műszert, élelmiszer-biztonsági reagenst és gyógyszert fejlesztett ki megalapulása óta. A nagyvállalat jelenleg három gyárt üzemeltet Kínában, melyek mind világszínvonalú gyártóberendezésekkel és csúcstechnológiás eszközökkel vannak felszerelve. A K+F csapatuk nagy tapasztalattal rendelkező kutatókból, valamint mérnökökből áll. Mindezeken túl a Hightop Biotech sikerességéhez nagyban hozzájárul a vállalat jól kidolgozott termelési folyamata és hatékony minőségirányítási rendszere is. Diagnosztikai termékeik többször állami kitüntetésben részesültek az évek során, de nemzetközileg ugyanúgy elismertek, hiszen a vállalat viszonteladói hálózata kiterjed az Egyesült Államokra, Európára, Közel-Keletre, Ázsiára, Afrikára, illetve Dél-Amerikára is. Versenyképességük megőrzése érdekében nagy hangsúlyt fektetnek termékeik kiváló minőségére, valamint a folyamatos innovációra mind szakmai szempontokból, mind a berendezések és eszközök tekintetében.

Hightop Biotech koronavírus gyorstesztek

A vállalat termékpalettájában helyet kaptak a SARS-CoV-2 kimutatására alkalmas gyorstesztek is. A Hightop Biotech antigén gyorsteszt a megfelelően vett száj- vagy orrgarati mintából már 15 percen belül ki tudja mutatni, hogy a vizsgált személy fertőzött-e. Ez nagy előnyt jelent többek között zárt intézményekben vagy olyan helyzetekben, amikor a fertőzött személyeket minél előbb el kell különíteni. A PCR-tesztekhez hasonlóan nagy mértékben megbízható eredményt nyújt, hiszen a negatív és pozitív koincidencia-rátája összesen 98.8 %. A Hightop Biotech emellett a SARS-CoV-2 IgM és IgG antitestjeinek kimutatására alkalmas szerológiai gyorstesztet is kifejlesztett. A vizsgálathoz egy-két csepp szérum-, plazma- vagy teljesvér-minta szükséges, az eredmény pedig már negyedóra elteltével le is olvasható a tesztkazettáról. Megbízhatóságát az összesen 94%-os érzékenységi és specifitási érték jelzi.

Dinamikusan fejlődő cégünk innovatív orvosdiagnosztikai eszközöket forgalmaz Magyarországon. Ügyfeleink, és ezáltal a mi érdekünk is, hogy kínálatunkban kizárólag a legmagasabb minőségű termékek kapjanak csak helyet. A koronavírus gyorstesztek tekintetében ezért esett a választásunk egy olyan élenjáró gyártó vállalat termékeire, mint amilyen a Hightop Biotech. A SARS-CoV-2 diagnosztizálására alkalmas gyorstesztjeik kiváló specifitással, érzékenységgel rendelkeznek, melynek következtében megbízható eredményt nyújtanak. Ennek természetesen feltétele a teszt megfelelő elvégzése is, de ehhez a mellékelt használati útmutató teljes körű információt nyújt. A könnyedén kivitelezhető, gyors eredményt nyújtó teszteket cégünk gyorsan szállítja ki.