Kezdőlap 9 Koronavírus gyorsteszt 9 A koronavírus antigén nyalókás gyorsteszt

A koronavírus antigén nyalókás gyorsteszt segítségével kimutatható az aktuális koronavírus fertőzés a tünetek megjelenésének első 7 napjában.

Mit vizsgál a koronavírus nyalókás antigén teszt?

Az Orawell koronavírus antigén nyalókás egylépéses gyorsteszt a vírus specifikus N antigénjeit mutatja ki nyál mintából. Ha a mintában koronavírus N antigén található, az a Páciens aktív koronavírus fertőzésére utal.  Ez a teszt az egyik legkényelmesebb és legegyszerűbb tesztelési módszer, mivel nincs szükség orrgaratból vett mintára és reagens folyadékra sem az elvégzéséhez. A nyalókás gyorsteszt az eredményt már 15 percen belül kimutatja nyál mintából. Kisgyermekek és idősek számára kimondottan ajánlott ez a típusú teszt, de felnőttek is nyugodtan elvégezhetik.

Hogyan végezze el a koronavírus nyalókás tesztet?

A tesztet a doboz felnyitása után azonnal el kell végezni. Mintagyűjtés előtt köhögjünk kétszer, majd óvatosan húzzuk le a tesztkazetta védő kupakját. Ezután a tesztkazetta szivacsos részét tegyük a szánkba, és dörzsöljük a szivacsos felületet nyelvünk tetejéhez és az ínyünkhöz körkörös mozdulatokkal tízszer. Ezután csak nyelvünk alatt kell tartanunk a teszt szivacsos részét 1-2 percig, amíg a tesztkazettán meg nem jelenik a kontroll csík a C jelzésű területen. Amint ez megtörtént, helyezzük a tesztkazettát vízszintes felületre, ami 15 percen belül jelezni fogja az eredményt.

Orawell COVID-19 Antigén nyalókás gyorsteszt

Mik a nyalókás gyorsteszt előnyei?

Az antigén nyalókás gyorsteszt elvégzése semmilyen kellemetlenséggel nem jár, teljesen fájdalommentes, elegendő a tesztet 1-2 percig a szánkban tartani. Gyermekek és idősek számára ez a legkényelmesebb tesztelési módszer az aktuális koronavírus fertőzés kimutatására. Az általunk forgalmazott gyorsteszt megbízhatósága 98,26%.

Ha a koronavírus tüneteit észleli magán és meg szeretné tudni, hogy elkapta-e a vírust, a koronavírus antigén nyalókás tesztünket ajánljuk Önnek, amit az alábbi linken rendelhet meg, most akciós áron!

 

Antigén Nyalókás Gyorsteszt – Well Biotech Orawell COVID-19 (1 db/doboz)