Barion Pixel
Kezdőlap 9 Hírek 9 730.000 Ft gyűlt össze Szabó Zsófikának!

A múlt hétvégén Kétegyházán megrendezett MILAVIT Jótékonysági Örömfutáson és Egészségnapon összesen 730.000 Ft gyűlt össze a hároméves, ritka genetikai betegségben szenvedő Szabó Zsófikának. Ezt az eseményt az Innovatív Kutatás-fejlesztés az Egészségügyért Alapítvány és Kétegyháza Nagyközség Önkormányzata közösen szervezte a Carbon Medical és MILAVIT étrend-kiegészítők támogatásával.

A rendezvényre látogatók a jótékonysági futás és a kerékpározás mellett izgalmas, családbarát programokon vehettek részt, mint a bábszínház, zenés gyermek műsorok, néptánc bemutatók, egészségügyi szűrések, hajfonás, arcfestés, csillámtetoválás, közös ebéd, ételkóstolás, tombola sorsolás és Ámokfutók koncert. A futóversenyen résztvevők különleges emlékérmet vehettek át.

730.000 Ft gyűlt össze Szabó Zsófikának

A támogatóknak, a nevezőknek és a közösség összefogásának köszönhetően összegyűlt adományt az Innovatív Kutatás-fejlesztés az Egészségügyért Alapítvány képviseletében Szatmári Laura és Kétegyháza polgármester asszonya, Dr. Rákócziné Tripon Emese adták át Szabó Zsófikának és édesanyjának. Az adomány Zsófika közel négyhavi kezelési költségét fedezi.